Gemeenteraadsfracties stellen vragen over bouwplannen Woldwijk

De gemeenteraadsfracties van GroenLinks, CDA en ChristenUnie hebben schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over de samenwerking tussen de gemeente en Woldwijk en over de plannen voor wisselwoningen en mogelijke permanente woningen op Woldwijk. De bewoners van Woldwijk zijn hierover niet geïnformeerd door de gemeente, het bestuur van de coöperatie wordt al een jaar aan het lijntje gehouden en kreeg van het college een zwijgplicht opgelegd. Naast de schriftelijke vragen door de gemeenteraadsfracties heeft ook de coöperatie zelf gereageerd in de richting van het college. Nadat in augustus jl. al door het bestuur is aangegeven dat ze zich niet meer gehouden voelden aan de opgelegde zwijgplicht is er op 10 september een brief naar het college gestuurd over de manier van samenwerken en recent, op 22 september, is gereageerd op de brief die is verspreid onder de omwonenden van Woldwijk.

De schriftelijke vragen van GroenLinks, CDA en ChristenUnie lees je hier
De brief van de coöperatie aan het college over de zwijgplicht lees je hier
De brief van de coöperatie aan het college van B&W over het gebrek aan samenwerking kun je hier lezen
En de reactie van Woldwijk op de brief aan de omwonenden vind je hier

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.