Zelfoogsttuin

De zelfoogsttuin is hét antwoord op de vraag naar eerlijke en gezonde voeding. Biologisch, lokaal geoogst en genieten van wat de seizoenen ons te bieden hebben.

Wordt oogstgenoot en geniet wekelijks van verse biologische groente, fruit en kruiden – rechtstreeks van het land. Wij bewerken de grond, zaaien en onderhouden de tuin en u kunt komen oogsten.

Oogstgenoten zijn de leden van de zelfoogsttuin die een oogstaandeel hebben gekocht bij de boer. Een oogstaandeel/lidmaatschap kost 250 euro per jaar en omgerekend betaal je ongeveer 8 euro per week om naar de behoefte van 1-2 personen wekelijks groentes te mogen oogsten. Het hele seizoen lang kan er geoogst worden en een seizoen duurt ± 30 weken.

Je krijgt als oogstgenoot wekelijks een mail welke groentes rijp zijn om te oogsten en daarnaast organiseren we leuke en leerzame evenementen rondom de tuin.

Een revolutie in de voedselvoorziening, goedkoper en verser dan de (super)markt!

Kom zelf oogsten, verbindt u met het land en weet waar uw eten vandaag komt. Zo wordt de afstand tussen boer en consument weer teruggebracht tot fietsafstand.

De website van de zelfoogsttuin: http://zelfoogsttuin-tenboer.nl/

coöperatie voor duurzame initiatieven in Ten Boer