Plantjegoed op Landjegoed

Landjegoed is het nieuwste woonproject op Woldwijk. Veertien nieuwe kavels voor tiny houses, yurts of vergelijkbare woonvormen. Na twee geslaagde en drukke informatiemiddagen zijn alle kavels vergeven. De toekomstige bewoners zijn nu aan de slag met het inrichten van hun nieuwe woonomgeving. Er zijn onder andere bomen geplant. Een stuk of wat grotere langs de weg door het gebiedje. En daarnaast wilgen op sommige andere plekken. De Olle Bongerd in Wirdum had een aantal fruitbomen kado gedaan. Die staan nu in het gemeenschappelijke deel van het gebied.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.