Opening voetpad Woldwijk

Vrijdag 2 oktober heeft dorpswethouder Inge Jongman het voetpad door Woldwijk feestelijk geopend. Ze deed dat door de naam van het pad te onthullen: het Lutjehoeskespad. In verband met de coronamaatregelen was de opening in klein gezelschap.

Dorpswethouder Inge Jongman onthult de naam van het voetpad

Het pad was een langgekoesterde wens van de coöperatie en haar leden. Met de komst van de wisselwoningen deed zich de mogelijkheid voor in de onderhandelingen met de NCG ook het voetpad “binnen te slepen”.

Nadat het pad was aangelegd is er een bloemenrand ingezaaid. Ook komen er nog informatieborden over Woldwijk en het gebied waar het pad doorheen voert. Het loopt van de Stadsweg over het terrein van de tiny houses naar de Wereldhuiskamer. De naam Lutjehoeskespad verwijst naar het tiny houseterrein. De naam is gekozen na onder andere een Facebookwedstrijd. De leerlingen van groep 7 en 8 van gbs De Poort in Ten Boer mochten met hun stem de doorslag geven.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.