Landjegoed tekent overeenkomst met coöperatie Woldwijk

Woensdag 25 november heeft Stichting Landjegoed de huurovereenkomst met de coöperatie Woldwijk ondertekent. Dat gebeurde na de reguliere ledenvergadering. Die wordt in verband met corona in de grote schuur gehouden en met een kleine groep deelnemers. Maar de champagne en koek bij de koffie smaakte er niet minder om.
Voor Landjegoed een volgende stap in de snelle ontwikkeling van hun terrein. De verwachting is dat in januari de eerste bewoners hun intrek nemen en in maart 2021 een tweede groep. Volgende week worden de kavels definitief toegewezen aan de toekomstige bewoners.

Sieger de Vries ondertekent namens Landjegoed het contract met de coöperatie Woldwijk
Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.