Woldwijk op Toukomst

TOUKOMST is een initiatief van Nationaal Programma Groningen samen met West 8 (ontwerpbureau voor stedenbouw en landschapsarchitectuur) en organisaties uit de provincie Groningen. Op de website van Toukomst staan allerlei projecten voor de toekomst van Groningen, ingediend door mensen en organisaties uit Groningen. Voor de uitvoering van deze projecten is 100 miljoen euro beschikbaar. De ideeën die met Toukomst opgehaald worden en alle gesprekken die gevoerd worden zijn bovendien de basis voor een Toukomstbeeld.
Uit alle honderden ideeën die zijn ingediend op de website worden door een commissie van inwoners uit het aardbevingsgebied de meest bijzondere en kansrijke geselecteerd. Sommige projecten krijgen een groot bedrag, andere een klein bedrag en sommige worden op een andere manier geholpen.
Woldwijk heeft inmiddels ook een plek gevonden op de website van Toukomst.

 

 

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.