Vleespakketten Koe & Jij te koop

Afgelopen jaren heeft de kudde Limousins van Adrian Langereis lopen grazen op weides bij de molens aan de zuid-westkant van het dorp en aan de noordkant op het terrein van Woldwijk. Dit voorjaar zal het grootste deel van de kudde terugkeren naar de weides, een paar koeien zijn inmiddels geslacht. In samenwerking met slagerij Koopmanshoekje biedt Langereis vleespakketten aan van zijn dieren. De Limousins zijn op een natuurlijke manier gegroeid waardoor er een smaakvol en verantwoord stukje rundvlees is ontstaan.

Het zijn vaste pakketten van 10 kilogram, ze bevatten o.a. de volgende onderdelen:
magere stooflappen, runderlappen, braadlappen, entrecote, schenkel, rundersaucijzen, soepvlees, mergpijp, biefstuk, rundergehakt en hacheevlees. De prijs voor een pakket is € 125,-.


Wanneer u geïnteresseerd bent in een pakket stuur dan een app naar 06-30288726 of mail naar info@koeenjij.nl met vermelding van u naam en adres.
Vanaf week 18 zullen de pakketten worden bezorgd. Wanneer u het pakket liever wilt afhalen bij slagerij Koopmanshoekje kunt u dat in de app of in de mail vermelden.
Wees er snel bij, de voorraad is beperkt. Wanneer de vraag het aanbod overstijgt zullen later dit voorjaar nieuwe pakketten aangeboden worden.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.