Nieuwe website voor Tiny House Nederland

Tiny House Nederland heeft een nieuwe website. Op de site staat veel informatie over geslaagde Tiny Houseprojecten in heel Nederland. Tiny House Woldwijk is één van die projecten. De gemeente Groningen is met maar liefst twee projecten vertegenwoordigd: Woldwijk en Westpark.
Over elk project is ook kort de meest essentiële informatie opgenomen, zodat gemeenten, organisaties of individuele initiatiefnemers snel een beeld krijgen van de meest kenmerkende kanten van het project. Ook kunnen ze contact opnemen voor meer informatie om niet zelf het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.
Tiny House Nederland wil vooral een brugfunctie vervullen tussen gemeenten en initiatiefnemers.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.