Opening tuinseizoen

Vanavond werd het tuinseizoen van de zelfoogsttuin Ten Boer feestelijk ingeluid met een hapje (pizza!) en een drankje. De teller staat op dit moment op ruim 20 leden voor de tuin. Verder is er veel belangstelling voor de strippenkaart van 10 oogstmomenten per seizoen.
Over een week of twee wordt de eerste oogst verwacht. Leden van de tuin krijgen wekelijks een mail met nieuws over de te oogsten groente en een recept.
Nog geen oogst dus vanavond, wel werden de nieuwe oogstgenoten rondgeleid over de tuin. 
Het komend seizoen wordt ook verder gewerkt aan de tuin: inmiddels zijn naast de boerderij fruitbomen van oude rassen gepland, er zal een kleine kas gebouwd worden en er is subsidie aangevraagd om een rolstoelvriendelijk pad mogelijk te maken, zodat ook de bewoners van Innersdijk meer kunnen genieten van de tuin.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.