De boerderij heeft een bezoekers-w.c.!

Er vinden steeds vaker en steeds meer evenementen en evenementjes plaats in de boerderij Woldwijk. Er is in het voorhuis van de boerderij een w.c., maar die is voor de bewoners en ook niet berekend op veel mensen.
Tot nu toe werd vaak een w.c. gehuurd, maar inmiddels is er een heuse unit geplaatst, die z’n eerste plek op het SuikerUnieterrein gehad heeft en nu het vaste bezoekerstoilet van Woldwijk wordt. Hij moet nog wat opgeknapt worden en er een beetje fraaier uit komen te zien, maar hij werkt in ieder geval en dat is het belangrijkste!

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.