Coöperatie Woldwijk schrijft eerste leden in

Vanmiddag had toevalligerwijs de ECTB de eer om het eerste echte lid van de coöperatie te zijn. Vanavond volgden nog drie anderen: Rox en Paula met hun Tiny Housesproject, Carex, die in en om de boerderij de scepter gaat zwaaien en natuurlijk de boeren Langereis en Kooistra die een groot deel van het gebied met “agrarische initiatieven” vullen en met de ECTB al vanaf het begin betrokken zijn bij Woldwijk.

Na de feestelijke ondertekening van de overeenkomsten werd na een korte pauze de eerste echte ledenvergadering van de coöperatie Woldwijk gehouden. Op de agenda: de meerjarenbegroting en de mogelijke wisselwoningen op het grondgebied van Woldwijk.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.