ECTB eerste lid van de Coöperatie Woldwijk

ECTB ondertekent
Jan Borkent en Hans Schraa tekenen de overeenkomst met de CV Woldwijk onder toeziend oog van bestuurslid Ruud van der Kraats

Op maandagmiddag 10 juli 2017 was de Energiecoöperatie Ten Boer het eerste echte lid van de Coöperatie Woldwijk. Doordat de bestuursleden van de ECTB niet aanwezig konden zijn bij de feestelijke bijeenkomst ‘s avonds waar meerdere leden hun handtekening zouden zetten, werden ‘s middags bij het bezoek aan de Tiny Houseswerkplaats van Tiny House Noord in Leek de nodige formaliteiten afgewerkt.

In een echt Tiny House zetten de bestuursleden van de ECTB, Jan Borkent en Hans Schraa, hun handtekening op de overeenkomst met de CV. Natuurlijk volgden daarna ook de bestuurders van de CV, Ruud van der Kraats en Piet Pellenbarg.
Helemaal onterecht was deze primeur voor de ECTB niet, de initiatiefnemers van de ECTB zijn al vanaf het prille begin betrokken bij Woldwijk.

Lid worden van de ECTB? Kijk op www.ectb.nl

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.