Gemeenteraad stelt vernieuwend ruimtelijk kader vast

boerderij Wolddijk 7Afgelopen woensdag 29 maart heeft de gemeenteraad van Ten Boer het “ruimtelijk kader Woldwijk” vastgesteld. Dit kader geeft aan hoe het komend jaar met de vergunningverlening rond de boerderij wordt omgegaan. Hierbij wordt gewerkt met vernieuwende elementen als een koepelvergunning en een omgevingsteam. Dit maakt het mogelijk om snel te kunnen inspringen op initiatieven en om experimentele initiatieven, zoals Tiny Houses of een biomeiler mogelijk te maken. Nieuwsgierig naar hoe het precies werkt? Hieronder zijn het raadsvoorstel, het ruimtelijk kader en de verdere bijlagen te vinden. Voor een snel overzicht is met name de FAQ handig.

170329 12 raadsvoorstel  Beleidskader Woldwijk

170329 12a Beleidskader Woldwijk

170329 12.1 informatie over rol Reflectieteam Woldwijk

170329 12.2 Overzicht Woldwijk en erf boerderij Woldwijk 7

170329 12.3 intentieovereenkomst Woldwijk Ten Boer-Provincie

Bijlage 4 FAQ Beleidskader Woldwijk

Vertel het je vrienden!

2 antwoorden op “Gemeenteraad stelt vernieuwend ruimtelijk kader vast”

  1. Goedemorgen, is het mogelijk om bij jullie aan te haken en welke stappen moet ik daar voor ondernemen?

    Met vriendelijke groet,

    Mirjam Ruysink

    1. Hallo Mirjam,

      Waar zit je zelf aan te denken of waar ben je in geinteresseerd? Woldwijk is een cooperatie waarbinnen initiatiefnemers duurzame activiteiten en/of activiteiten met een positief maatschappelijk effect (op de gemeenschap van Ten Boer met name) ontplooien. Maar dat heb je allemaal kunnen lezen…Of ben je m.n. geinteresseerd in de alternatieve ruimtelijke of vergunningenkant? Stuur anders een wat uitgebreidere mail naar a.postma@tenboer.nl of bel me op 06-15229459 Ik kan je dan doorverwijzen naar de juiste persoon in/om de cooperatie. Vriendelijke groet, Annie Postma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.