Film: De laatste boer van Euvelgunne

Op vrijdag 22 maart wordt in de schuur van de boerderij op Woldwijk de film ‘De laatste boer van Euvelgunne’ vertoond. De film van regisseur Tom Tieman gaat over boer Thies Dijkhuis, inmiddels overleden, die de familieboerderij in de stad Groningen redde van de oprukkende industrieterreinen. Hij redde daarmee ook het riviertje De Hunze en inmiddels wil de gemeente Groningen het riviertje in de hele stad terugbrengen. Over die plannen en de film gaan we na de film napraten met een aantal mensen, waaronder regisseur Tom Tieman en Tamara Ekamper van de gemeente Groningen.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.