Kledingbeurzen op 12 en 13 april

Op vrijdagavond 12 april en zaterdagmiddag 13 april vinden er weer twee kledingbeurzen plaats in de schuur van Woldwijk. Vrijdagavond is het moment om je gebruikte kleding voor volwassenen aan de man of vrouw te brengen en op zaterdagmiddag is het tijd voor kinderkleding. Naast het kopen en verkopen van kleding kun je ook je kleding laten maken en zorgen we op zaterdag voor een leuke activiteit voor de kinderen. Alles in het teken van kleding, stoffen en repareren. Wil je een tafel op één van de twee beurzen of op allebei? Vul dan dit formulier in: https://forms.gle/kkP2KEWDB4L6XqwX6

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.