Nieuwe buren met Tiny House gezocht bij Tiny House Woldwijk

Tiny House Woldwijk in Ten Boer bestaat uit 15 huisjes en heeft een gezamenlijk middenterrein. Op Woldwijk zijn nog 2 andere woonprojecten met Tiny Houses waarmee we samenwerken aan de toekomst van Woldwijk. Er is een zelfoogsttuin op Woldwijk en er zijn regelmatig inspirerende activiteiten voor belangstellenden. Zie ook www.woldwijk.nl voor meer informatie.

Per november komt er bij ons een kavel vrij. Op deze kavel zouden we graag iemand verwelkomen die een bewoonbaar, plaatsbaar huisje heeft. Is jou Tiny House al (bijna) klaar, en kan deze binnen ongeveer een aantal maanden geplaatst worden? Dan horen wij graag van je. We vinden het belangrijk dat iemand al een Tiny House tot zijn/haar beschikking heeft, zodat hij/zij binnenkort bij ons kan komen wonen en deelnemen binnen Woldwijk.

De kavel waar het om gaat is 20m bij 40m en bevat een schuur met badkamer en een overkapping ter overname. Op de kavel is water, elektra en riolering aangelegd. De huur voor de kavel bedraagt 275 euro per maand. Water en electra betaal je naar eigen verbruik. Er wordt een eenmalige inleg gevraagd van 1000 euro voor overname van de leidingen. Voor de schuur met badkamer wordt 5000 euro gevraagd. Mocht je huisje niet direct plaatsbaar zijn, maar bijvoorbeeld pas in de lente, dan is het wenselijk dat je alvast huur betaald om de periode te overbruggen.
Het gaat om volwaardig wonen, met eigen adres. Er is een tijdelijke vergunning tot in ieder geval oktober 2027 voor dit project. Op zondag 22 oktober organiseren wij een informatie bijeenkomst voor nieuwe toekomstige buren die interesse hebben. Ben jij geïnteresseerd en zou je graag de informatie bijeenkomst bijwonen? Geef je dan op door te mailen naar: tinyhousewoldwijk@gmail.com. Na de bijeenkomst vragen we je een motivatie brief te schrijven en volgen er gespreksrondes.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.