Gratis try-out voor Ten Boer van GAS zondag 14 oktober

GAS voor Ten BoerGRATIS voorstelling van GAS a.s. zondag (14/10) om 19 uur, speciaal voor Tenboersters: Coöperatie Woldwijk nodigt i.s.m. Toneelgroep Jan Vos de inwoners van de gemeente Ten Boer uit voor de (try-out) vd voorstelling. Lokatie: terrein Woldwijk, Stadsweg (achter Innersdijk) in Ten Boer. Alleen GRATIS op vertoon van deze flyer. Ook digitaal via je telefoon. Eén flyer per persoon. Let op: vol = vol
Buiten deze datum zijn er nog veel meer speeldata. Check en reserveer via: https://gas.toneelgroepjanvos.nl/

Op vertoon van de digitale flyer of een papieren exemplaar. In Ten Boer verkrijgbaar bij: Bloemenshop de LeeuwebekThe Read Shop Express Ten BoerCoop Alma Ten BoerDorpshuis Ten Boer Buurhoes Ontmoetingscentrum, cafetaria De Buren. In Ten Post: Bij de Molen. En aan het informatiebord in #Lellens.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.