Uitnodiging: 5 januari nieuwjaarfeestje op Woldwijk

Pizza-oven
De pizza-oven

Nieuwsgierig welke projecten er nu en het komende jaar op Woldwijk worden ontwikkeld? Of gewoon eens een kijkje nemen? De leden van de coöperatie Woldwijk nodigen geïnteresseerden èn nieuwsgierigen uit voor een informatief nieuwjaarsfeestje.
Vrijdag 5 januari tussen 16 – 19 uur schenken zij graag een glas thee of glūhwein voor u in en bakken ze pizza’s in de mooie lemen buitenoven.
Iedereen is van harte welkom!

Pagina in de Noorderkrant van 20 december

Het terrein van coöperatie Woldwijk ligt tussen de Boersterweg, Stadsweg en Wolddijk. Het is een experimenteergebied voor duurzame initiatieven. In 2018 worden er een aantal projecten op het gebied van wonen, energie, voedsel en natuur verder ontwikkeld of uitgevoerd. En er is nog plek voor nieuwe initiatieven. Kom ook daarom vrijdag de 5e en ontmoet de mensen die er nu al actief zijn.

Locatie: het achtererf van de boerderij aan de Wolddijk 7, Ten Boer.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.