Mas con Menos bouwt pizza-oven bij boerderij Woldwijk

pizza-oven
Pizza-oven

Van vrijdag 23 juni tot en met woensdag 28 juni organiseert Mas con Menos een workshop bij de boerderij Woldwijk. In deze workshop leren de deelnemers een rocketstove, een pizza-oven en een houtfornuis  met bakoven bouwen. Deze resultaten van de workshop blijven op het terrein van de boerderij Woldwijk staan en zo wordt Woldwijk een pizzaoven, een fornuis en een kachel rijker.

Als afsluiting van de workshop vindt er op woensdag 28 juni een gemeenschappelijke maaltijd plaats met natuurlijk een prominente plaats voor producten uit de pizza-oven. Ook alle inwoners van Ten Boer die een pizzapunt willen scoren zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur. De maaltijd kan worden aangevuld met soep, brood en salade. Een donatie als tegemoetkoming in de kosten wordt bijzonder op prijs gesteld.

Meer informatie over de workshop en wat er gebouwd wordt is te vinden op de website van Mas con Menos.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.