“Woldwijk” te gast bij de ledenvergadering van Dorpsbelangen

ALV DorpsbelangenDinsdag 19 april vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging voor Dorpsbelangen  in Ten Boer plaats. “Woldwijk” was uitgenodigd om een presentatie te geven van de plannen voor Woldwijk.

Ondanks het late tijdstip waarop Jan Does aan de beurt was om zijn verhaal te vertellen, was er veel belangstelling voor het onderwerp. Er bleken nog redelijk wat van de ongeveer 30 aanwezigen onbekend met de plannen en Jan kreeg ruimschoots de gelegenheid om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden. De reacties waren positief en we gaan zeker verder in overleg met het bestuur van Dorpsbelangen hoe de Vereniging meer bij Woldwijk betrokken kan worden.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.