Inspiratiemiddag Regio Groningen-Assen

annergabijeenkomst2Woensdag 30  maart vond er in I.Turn.IT in de Oosterstraat in Groningen een inspiratiemiddag van de Regio Groningen-Assen plaats.
Uitgenodigd waren alle projecten die subsidie hebben gekregen in het kader van het programma Regionale en Innovatieve projecten.  Natuurlijk waren ook de gemeente Ten Boer en Woldwijk daarbij aanwezig. logorga
Onder aanvoering van dagvoorzitter Margriet Bolding  werden presentaties en pitches gehouden. Voor Woldwijk werd Anne Helbig geinterviewd. In een minuut of vier mocht hij vertellen wat “Woldwijk” is en wat de betekenis voor de regio kan zijn. Doel van de middag was elkaar te leren kennen en kennis en ervaringen uit te wisselen.  Dat is zeker gelukt; voor veel aanwezigen was het de eerste keer dat ze kennis konden maken met alle projecten die door de RGA zijn gesteund.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.