Masterscripties over Woldwijk

In de afgelopen maanden hebben Thalina Siebert en Ruben Bleeker beiden hun master scriptie voor hun studies gewijd aan Woldwijk. Thalina onderzocht de positie van ecodorpen, en specifiek Woldwijk, in hun omgeving en Ruben onderzocht de rol die Woldwijk kan spelen in het verduurzamen van de samenleving. Geïnteresseerd? Je kunt van beide onderzoeken een presentatie bekijken en de hele scriptie lezen (beide Engelstalig).
Hier bekijk je de presentatie van Thalina en hier die van Ruben. De masterscriptie van Thalina vind je hier en die van Ruben hier.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.