Nu elke 2e zaterdag van de maand rondleiding op Woldwijk

Regelmatig vragen mensen of ze kunnen kijken op Woldwijk en net zo vaak komen mensen spontaan kijken en rondwandelen. Om deze groep geïnteresseerden tegemoet te komen organiseren we elke 2e zaterdag van de maand om 16.00 uur een korte georganiseerde rondleiding over het terrein. Je wordt rondgeleid door bewoners, je kunt al je vragen kwijt en natuurlijk kun je ook even binnen kijken bij een tiny house of yurt. Waarom de 2e zaterdag van de maand? Het geeft je de mogelijkheid daarna te blijven eten. Elke 2e zaterdag van de maand organiseert StaatjeVrij een pizza-avond. Je kunt dan nog even napraten en natuurlijk genieten van de heerlijke pizza’s. De vergoeding voor de pizza is een donatie: je betaalt wat je het eten waard vond. Wil je meedoen aan een rondleiding? De eerste is op zaterdag 9 september. Meld je aan op rondleiding@woldwijk.nl (uiterlijk donderdag 7 september) en geef je naam en telefoonnummer door, met hoeveel personen je komt en of je wilt mee-eten. Dat geven we dan door aan StaatjeVrij. De volgende zaterdagen dit jaar zijn: 14 oktober, 11 november en 9 december.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.