Programma Lutjefest op 8 juli

Inmiddels is de grote lijn van het programma op 8 juli bekend: er is muziek van Koude Kermis, Erwin de Vries, Vence, Dramali, Emaho, DJ Sticky Fingers, Igor en Amsterdam Klezmer Band. We hebben poppentheater Tique in de schuur van de boerderij. Ook in de schuur een fototentoonstelling van jongeren uit Ten Boer met fotografen Arjan Verschoor en Marieke Kijk in de Vegte. Ook kun je gratis op de foto in de cabine van fotograaf Arjan Verschoor. Daarnaast: een kleine, maar heel gezellige markt, een foodplein, een babyconcert, een skateclinic en nog meer. Op www.lutjefest.nl vind je de meest actuele informatie!

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.