Lutjefest op 8 juli!

Op 8 juli organiseren Dorpsbelangen Ten Boer en coöperatie Woldwijk een nieuw en groots festival in Ten Boer: LutjeFest. Dit festival is bedoeld voor iedereen. Je kunt genieten van live muziek van diverse bands en artiesten, lachen om grappige theatershows en je laten verrassen door kunst en cultuur. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen, zoals een skateclinic. Gezinnen zijn van harte welkom! En natuurlijk zijn er verschillende kraampjes waar je heerlijk kunt eten en drinken.

Het beste nieuws is dat LutjeFest helemaal gratis is! Je hoeft dus geen kaartje te kopen om ons festival te bezoeken. Kom gezellig langs met je familie, vrienden of buren en beleef een onvergetelijke dag op Woldwijk!

Het programma voor deze dag is nog niet helemaal rond, maar we kunnen wel alvast bekendmaken welke artiesten zullen optreden. Voor meer informatie kun je terecht op www.lutjefest.nl. Op deze website wordt het programma de komende weken verder bekendgemaakt, dus zorg dat je niets mist. Ook op onze Woldwijkwebsite en Facebookpagina houden we je op de hoogte. Zien we je op 8 juli?

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.