“Afscheid” Jan Borkent

Op de bewonersavond van maandag 13 maart jl. werd afscheid genomen van Jan Borkent als penningmeester van de CV Woldwijk. Jan wilde al eerder stoppen, maar is een jaar langer doorgegaan, omdat het lastig is een nieuwe penningmeester te vinden. Nu was dan toch het formele moment van terugtreden aangebroken. Na lovende woorden van voorzitter Annemarieke en een groot en enthousiast applaus van de aanwezige leden nam Jan zelf ook nog even het woord. Hij gaf aan dat hij zich al die jaren met heel veel plezier heeft ingezet voor Woldwijk en herhaalde wat hij eerder gezegd heeft: “ik ben niet weg”. Hij wil actief blijven voor Woldwijk en sterker nog: de komende tijd is hij zelfs nog even penningmeester, zolang een nieuw bestuurslid nog niet in de startblokken staat. Als cadeau van de CV kreeg Jan een aantal vierkante meters “Land van Ons“.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.