Slootjesdag op Woldwijk

Samen met IVN organiseerden we op zaterdag 11 juni slootjesdag. Met 18 kinderen en hun ouders, grootouders en tantes gingen we naar de hoogwatersloot van boer Adrian Langereis midden in het agrarische deel van Woldwijk. En wat een rijkdom aan visjes, watertorren, salamanders en andere waterbeestjes kregen we in de schepnetjes. IVN had gezorgd voor mooie zoekplaten waar we op konden vinden welke beestjes we zagen en na afloop kregen alle kinderen een button, een diploma en een waterbeestjesboekje mee naar huis. En het was ook nog fantastisch weer!

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.