Groen Lintje voor Woldwijk

Het is verkiezingstijd en dat merken we de afgelopen weken. Zaterdag 5 maart hield GroenLinks een dorpenfietstocht door de dorpen van de gemeente Groningen. Vanuit de vier windrichtingen fietsten GroenLinksers naar de Grote Markt. Ook vanaf het Koopmansplein in Ten Boer fietste een groepje via Thesinge en Garmerwolde naar het centrum van de stad. Maar eerst werd op het Koopmansplein een groen lintje uitgedeeld aan Woldwijk. Eerdere winnaars zijn Operatie Steenbreek, Tuin in de Stad en zonnepanelenprofessor Van Hummelen. Namens Woldwijk nam penningmeester Jan Borkent een oorkonde en een restaurantbon in ontvangst na een toespraakje van lijsttrekker Mirjam Wijnja.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.