Kennismakingsdag zelfoogsttuin op 10 april

Op zaterdag 10 april van 10 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur kun je terecht bij de zelfoogsttuin op Woldwijk voor een nadere kennismaking. Tuinman Arjen de Witte vertelt je alles over de groenten en kruiden die hij kweekt en je kunt je laten informeren over hoe het werkt op de tuin. Je kunt verschillende abonnementen nemen. Op de website van de tuin kun je er al wat meer over lezen. Ook kan Arjen je meer vertellen over zijn plannen voor het komend jaar. Mocht je als vrijwilliger actief willen worden, dan kan dat ook. Er is koffie en thee met iets lekkers.

Natuurlijk houden we rekening met de situatie rond corona. De tuin is groot, dus je kunt makkelijk afstand houden en je loopt in de frisse buitenlucht. Ook verwachten we een beperkte hoeveelheid mensen. Zo kunnen we dit op een verantwoorde manier organiseren met inachtneming van de RIVM-adviezen.

Tuinman Arjen op één van de eerste mooie lentedagen van dit jaar.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.