Nieuw tuinseizoen staat voor de deur!

Het nieuwe seizoen voor de Zelfoogsttuin staat voor de deur. Ook het komend jaar kun je lid worden en zelf je groente en kruiden oogsten. Maar er zijn ook de nodige toekomstplannen.
Er zijn door de hele tuin nieuwe paden van grind en houtsnippers aangelegd. In de toekomst komt er ook een bruggetje naar de Wolddijk. In ieder geval hou je nu droge voeten in de tuin.

Er wordt ook een theehuisje gebouwd in de tuin. Daar kun je lekker theedrinken en bijpraten met andere bezoekers van de tuin. En het idee is ook om wat streekproducten te gaan verkopen.

Een nieuwe aanwinst op de tuin is een blauwe minitrekker. Dit maakt grondbewerking een stuk makkelijker en het zware werk minder intensief. En de mogelijkheid om extra grond in cultuur te brengen.

De opzet van de oogstaandelen is dit jaar wat veranderd. Om iedereen een eerlijk bedrag in rekening te brengen, worden de aandelen per persoon gerekend. Een jaarlidmaatschap voor één persoon kost €225,- en voor twee personen €350,- Voor elke volwassene in het huishouden boven de 15 jaar komt er €100,- bij.
De tienrittenkaart is afgeschaft, dat zorgde voor verwarring en maakte het moeilijk in te schatten hoeveel er elke week geoogst zou worden. Wèl kun je een keer op proef oogsten voor €15,-

Lid worden? Dat kan nu via de website van de Zelfoogsttuin. Klik op de knop hieronder en maak je keuze. Wil je je aanmelden voor 1 april? Dan kan er met de aankoop van zaai-en pootgoed rekening mee gehouden worden.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.