Terugblik ledenbijeenkomst 3 juni

Op 3 juni vond er een (informele) ledenbijeenkomst plaats op Woldwijk. Het was lang geleden dat we elkaar allemaal tegelijk in levende lijve gezien hadden. In verband met de coronamaatregelen was nu het maximum aantal deelnemers gezet op 30 en natuurlijk werden ook de andere richtlijnen in acht genomen. Naast vertegenwoordigers van de bestaande initiatieven op Woldwijk waren er ook een aantal nieuwkomers. Het hoofddoel van de bijeenkomst was om mogelijke nieuwe initiatieven te bespreken. En om te kijken hoe dat ruimtelijk zou moeten worden ingepast. Veel initiatieven hebben een landbouwachtergrond en er wordt dan ook een vervolggesprek tussen deze initiatieven georganiseerd. Daarnaast is gesproken over de mogelijke invulling van één van de laatste plekken waar tijdelijk gebouwd mag worden, nl. het gebied naast de yurts en de wereldhuiskamer. Over een maand is de volgende ledenbijeenkomst, dan wordt verder gepraat en worden hopelijk ook al wat besluiten genomen.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.