Stuurgroep RGA vergadert op Woldwijk

stuurgroep RGA
Stuurgroep RGA in vergadering

De stuurgroep van de Regio Groningen-Assen (RGA), het samenwerkingsverband van de provincies Groningen en Drenthe en een groot aantal gemeenten, vergaderde vanmorgen op locatie. Die locatie was de Wereldhuiskamer van Woldwijk. 
Woldwijk is één van de projecten die subsidie hebben gekregen van de RGA.  De stuurgroepleden, burgemeesters, wethouders en gedeputeerden van de betrokken overheden, wilden wel eens zien wat er met de subsidie is gerealiseerd. Woldwijk is het eerste project waar vergaderd werd, de  andere gesubsidieerde projecten volgen.
Natuurlijk was er ook de kans voor de coöperatieleden om zich te presenteren. Bestuursleden Henk Kooistra en Jan Borkent waren de eersten die iets vertelden over Woldwijk, daarna volgden Jan Does van 132co, Sieger de Vries van StaatjeVrij en Rox Menses van Tiny House Woldwijk.

Sieger vertelt over Staatje Vrij
Sieger de Vries van StaatjeVrij vertelt


En ook al werkte het weer niet mee, een groot aantal aanwezigen maakte ook van de gelegenheid gebruik om een rondje over het terrein te lopen . 

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.