Woldwijk en Let’s Gro op donderdag 1 november

Let's GroOok tijdens Let’s Gro, het toekomstfestival van de gemeente Groningen, kun je kennismaken met Woldwijk. Vooral voor Stadjers natuurlijk, die comfortabel per bus van de Grote Markt naar Ten Boer worden gereden voor een leuke middag op Woldwijk.
Het programma volgt binnenkort, maar een bezoek aan de Tiny Houses en een kijkje in een yurt zitten zeker in het pakket. Net als uitleg over hoe er met bestemmingplan en vergunningen wordt omgegaan in het gebied.
Kijk op de Woldwijkpagina van Let’s Gro voor meer  informatie en om je aan te melden!

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.