Afscheid burgemeester in boerderij Woldwijk

Afgelopen week werd op twee momenten afscheid van burgemeester André van de Nadort van Ten Boer genomen in één van de schuren van boerderij Woldwijk. Op woensdagmiddag was er een borrel voor zakelijke en bestuurlijke relaties van de burgemeester en vrijdagavond was er een afscheidsbijeenkomst voor alle inwoners van de gemeente.

Beide bijeenkomsten werden druk bezocht , waren gezellig en de locatie Woldwijk bleek uitstekend geschikt voor dit doel. Vooral de vrijdagavond gaf ook de mogelijkheid om Woldwijk onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Ten Boer. En ook dat is goed gelukt, menig  inwoner van Ten Boer maakte een praatje bij de pizza-oven of ging met de Woldwijkfolder weer naar huis.

Namens Woldwijk en met name Mas con Menos kreeg de burgemeester van Ties Betjes een mooie kist groente uit de zelfoogsttuin overhandigd.

 

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.