Huur-en samenwerkingsovereenkomst vastgesteld door college van B&W

statutenIn oktober zijn de huur-en samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Ten Boer en het bestuur van de coöperatie Woldwijk vastgesteld door het college van B&W en besproken door de gemeenteraad. Afgezien van een paar kleinigheden waren er geen opmerkingen. Wel werden er door de raadsleden veel algemene vragen gesteld over Woldwijk.

De huurovereenkomst tussen gemeente en coöperatie is grotendeels een standaard document. Wel bijzonder is de samenwerkingsovereenkomst. Daarin staan de specifieke afspraken tussen de coöperatie en de gemeente opgenomen. Dat gaat bijvoorbeeld over de voorwaarden waaronder de coöperatie het gebied mag gebruiken en de positie van het reflectieteam.

De huurovereenkomst en de samenwerkingsovereenkomst zijn als bijlagen bij dit bericht gevoegd. Op donderdag 15 december zullen ze op een feestelijke bijeenkomst worden ondertekend.

Huurovereenkomst Woldwijk

Bijlage bij de HOK over de boerderij

Samenwerkingsovereenkomst Woldwijk – gemeente

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.