Woldwijk na vakantie weer uit de startblokken

vergaderen bij De BiotoopDe cooperatie en alle betrokkenen daarbij hebben hun vakantie achter de rug en de zomer lijkt nu toch definitief voorbij. Inmiddels wordt er ook weer druk gewerkt aan alle onderwerpen rond de cooperatie Woldwijk. Dan gaat het om de huur-en samenwerkingsovereenkomst, de afspraken tussen bestuur van de cooperatie en het reflectieteam, het bespreken van nieuwe initiatieven, het in kaart brengen van de (onderhouds)situatie van de boerderij, sessies met de provincie over de ruimtelijke inrichting en nog veel meer. Er is vreselijk veel te doen en er wordt ook heel veel gedaan, veelal nog steeds achter de schermen.

De komende tijd hopen we de gesprekken met de provincie te laten landen in een intentie-overeenkomst, de besluitvorming over de overdracht van grond en boerderij in oktober af te ronden, snel een aantal nieuwe initiatieven te kunnen presenteren en ook weer publicitair wat meer aan de weg te timmeren.

Op de foto: initiatiefnemers en bestuur overleggen op 8 september in De Biotoop in Haren.

 

 

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.