Reflectieteam weer bijeen

reflectieteam WoldwijkOp woensdag 11 mei jl. kwam het reflectieteam bij elkaar. Het was de eerste keer na de raadsvergadering in november 2015. Dat betekende dat er veel bijgepraat werd. Over de stand van zaken rond de initiatieven, de vorderingen rond het oprichten van de cooperatie, het besluitvormingsproces rond het AZC, de gesprekken met de provincie, potentiele bestuursleden en de planning voor de komende tijd.
De andere twee onderwerpen waren de rol en positie van het reflectieteam in de komende cooperatieve organisatie en de personele bezetting van het reflectieteam. De groep was van mening dat ze geen beslissingsbevoegdheid zouden moeten hebben, maar willen wel graag serieus genomen worden in hun adviserende rol. Aan de medewerkers van 132.co en gemeente  de opdracht om dit goed in de verschillende contracten en overeenkomsten op te nemen.
De komende tijd zal ook gezocht worden naar uitbreiding van de groep met een aantal leden met een specifiek profiel om een zo breed mogelijke groep met zoveel mogelijk draagvlak in de Tenboerster samenleving te krijgen.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.