Vervolgbijeenkomst initiatiefnemers op 21 december 2015

woldwijk21dec2015-2
Op 21 december kwamen de initiatiefnemers Woldwijk voor een eerste vervolgbijeenkomst na de raadsvergadering van 25 november bij elkaar.
Aan de hand van sheets van Jan Does, Peter Kiers en Rob Hendriks van 132.co werden de verschillende vervolgstappen besproken.

woldwijk21dec2015-3 De totstandkoming van de cooperatie, de verschillende rollen van alle betrokkenen, de procedures voor de verschillende projecten, de ruimtelijke inpassing, de planning, de verschillende contracten en nog veel meer onderwerpen kwamen langs.
Afgesproken werd dat 132.co een plan van aanpak voor het vervolg zal opstellen. Ondertussen is na de raadsvergadering al weer het één en ander gebeurd, o.a. heeft er een vervolggesprek met de provincie plaatsgevonden. woldwijk21dec2015-5
Eén van de studenten die een afstudeeronderzoek heeft gedaan naar de maatschappelijke kosten en baten van Woldwijk is bereid om verder aan het werk te gaan met het objectiveren en vastleggen van de materiele en immateriele prestaties die door de verschillende initiatiefnemers moeten worden geleverd.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.