Derde bijeenkomst reflectieteam

plaatjebeheerOp donderdag 1 oktober vond de derde bijeenkomst plaats van het reflectieteam. Deze keer werd van gedachten gewisseld over de beheervorm voor Woldwijk en de mogelijke positie van het reflectieteam daarin.
De belangrijkste discussiepunten waren: is een cooperatie de beste vorm of zijn er nog andere organisatievormen te bedenken die hetzelfde resultaat bereiken? Een andere vraag was wie er lid kunnen worden van de cooperatie, kunnen naast initiatiefnemers ook bv inwoners van de gemeente lid worden en hoe geef je dat vorm, welk voordeel heeft dat voor inwoners, kortom: waarom zou je dat willen.
Tot slot werd uitgebreid gesproken over een positie van het reflectieteam in de cooperatie. Welke rol en positie heeft de groep dan, hoe ziet de bezetting eruit?
De resultaten van de discussie zullen weer worden meegenomen in de definitieve vormgeving van de beheervorm.

Bekijk de presentatie die donderdagavond gebruikt is voor de discussie.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.