Eerste bijeenkomst reflectieteam

uitnodigingwebsitewoldwijkOm criteria te ontwikkelen om de initiatieven voor Woldwijk te beoordelen, om mee te beoordelen, om aan te vullen, om draagvlak te creeren, om initiatiefnemers in de goede richting te sturen…Om al deze redenen en nog meer is een reflectiegroep ingesteld van inwoners van de gemeente die als klankbord fungeren voor de wethouder en de medewerkers. De deelnemers zijn uitgenodigd omdat ze actieve inwoner van de gemeente zijn, of omwonende van Woldwijk of bv. een bepaalde groep inwoners kunnen vertegenwoordigen.
Op donderdag 20 augustus is de groep voor het eerst bij elkaar geweest. Na een korte presentatie en wat meer uitleg over de bedoeling van het reflectieteam is aan de hand van fictieve, maar realistische, voorbeelden gesproken over de mogelijke plannen voor Woldwijk. Uit het gesprek zijn criteria opgesteld waaraan de “echte” initiatieven getoetst kunnen worden.
De tweede bijeenkomst van de reflectiegroep is gepland voor 10 september. Over de resultaten van deze bijeenkomsten vindt u binnenkort ook meer informatie op de website.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.