Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meewerkdag zelfoogsttuin

13 april 2019 @ 09:30 - 16:00

We zijn druk bezig om het land klaar te maken en we willen dit graag met jullie doen. Hiervoor hebben we een meewerkdag georganiseerd op zaterdag 13 april.

Ook is dit het perfecte moment als je een keer een kijkje wil nemen op de tuin en wil weten wat het precies inhoud om oogstgenoot te zijn van de tuin.

We gaan die dag de zaaibedden klaar maken, dit doen we door de gefreesde bedden te voorzien van een laagje compost. Dit beschermt de kleigrond tegen directe zon. Dit voorkomt uitdroging van de klei en zorgt dat de wormen en andere insecten hun werk kunnen doen in de bodem.

We gaan het hoofdpad voorzien van houtsnippers. Dit is de route die het meest wordt belopen om bij alle bedden te komen.

Verder gaan we kolen planten, wortels, meirapen,groene blaadjes en meer zaaien en zullen we de aardappel en uien poten. Kortom we hebben genoeg te doen en kunnen ook alle hulp gebruiken.

We maken er met zijn allen een gezellig en leerzame dag van. Lekker in de buiten lucht aan het werk en een heerlijke biologische lunch tussen de middag.

De meewerkdag begint zaterdag 13 april om 9.30 uur tot en met het einde van de middag. Maar je kunt instromen en vertrekken wanneer je wilt.

Als je komt meewerken, meld je dan even aan via info@zelfoogsttuin-tenboer.nl of via het Facebookevenement.

Tot op de tuin!

Gegevens

Datum:
13 april 2019
Tijd:
09:30 - 16:00
Site:
www.zelfoogsttuin-tenboer.nl

Organisator

Zelfoogsttuin
E-mail
info@zelfoogsttuin-tenboer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

zelfoogsttuin
Wolddijk 7
Ten Boer, 9791 TD Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.