Groene Dag op zaterdag 15 oktober

De ene activiteit is nog maar net achter de rug, of de volgende staat alweer op het punt van beginnen. Op zaterdag 15 oktober vindt de jaarlijkse Groene Dag plaats. Dat is de opvolger van de duurzaamheidsmarkt die we elk jaar organiseren met de Global Goals werkgroep Ten Boer. Van 13 uur tot 17.30 uur vindt er een keur aan activiteiten plaats in de Wereldhuiskamer, in en rond de boerderij en bij de zelfoogsttuin in het theehuis. Een greep uit het programma: twee wildplukwandelingen, een kookworkshop Indiaas koken, demonstratie bier/wijn maken, een lezing van en over de energiecoöperaties in o.a. Ten Boer, informatie van Groningen Duurzaam, een smoothiefiets, kraampjes met lekker eten en veel kinderactiviteiten (pompoenen uithollen, zaadjes van zonnenbloemen planten en broodjes bakken boven het vuur). Kijk voor het hele programma op de speciale Groene Dag-pagina. De hele middag is er koffie en thee en lekkere hapjes. We sluiten vanaf 17 uur af met soep! Iedereen is welkom en alles is gratis!

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.