16 april: Groene Dag op Woldwijk

Zaterdag 16 april is er een Groene Dag op Woldwijk. Een middag met workshops, rondleidingen en een wandeling. Om 13.00 uur begint de eerste ronde workshops en om 15.30 uur de tweede ronde. Je kunt middeleeuws bandweven, een zangworkshop doen of een stiltewandeling. Ga lekker koken of dansen en mediteren tegelijk, kruidenzalf maken of stimuleer het zelfhelende vermogen van je lichaam. Om 17 uur sluiten we gezamenlijk af met de resultaten van de kookworkshop en de zangworkshop. Meer informatie over de middag op www.woldwijk.nl/groenedag en specifiek over de workshops op www.woldwijk.nl/workshops-groene-dag-16-april

Vertel het je vrienden!

2 antwoorden op “16 april: Groene Dag op Woldwijk”

 1. Hallo Ellen en andere medewerkers,

  Ik wil me graag opgeven om komende zaterdag de 14e mei een pizza te komen eten. Hoe laat zijn jullie open en waar is de wereldhuiskamer, het is de 1e x dat ik naar Woldwijk kom.
  Mijn plan was naar de groene dag te komen om kennis te maken, dit ging van mijn kant niet door omdat ik ziek was.
  Hartelijke groet,

  1. Hoi Hilde,

   Je kunt je voor het eetcafé aanmelden via het emailadres staatjevrij@gmail.com Of er pizza op het menu staat weet ik zo niet. De wereldhuiskamer kun je vinden door achter zorgcentrum Innersdijk het bruggetje naar achteren over te gaan. Het gebouw dat je vanaf de parkeerplaats al kunt zien is de Wereldhuiskamer. Vriendelijke groet, Annie Postma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.