Workshops Groene Dag 16 april

Terug naar de algemene pagina over de Groene Dag

Kruidenzalf maken

Workshop natuurlijke zelfhulp apotheek. Samen maken we een calendulazalf en leer je meer over de geneeskracht van deze bijzondere plant.

StiltewandelingWaar de buizerd roept…

We vinden de stilte in de omgeving van Woldwijk tijdens het lopen en in wat kleine rituelen

Bandweven

We gaan bandweven met een bandweefkam. Wil je deze middeleeuwse techniek ook eens proberen? Tineke geeft twee keer een workshop. Het materiaal is bij de prijs inbegrepen. De weefkam die je nodig hebt krijg je te leen voor de duur van de workshop. Wil je thuis verder werken, dan is een weefkam te koop voor € 12,50.

EMF

Tijdens deze workshop gaan we dansen op wereldmuziek, muziek maken, mindfulness ervaren en vooral plezier maken. Kom thuis in je eigen lichaam, laat je leiden door wereldse ritmes. Aniek brengt haar trommels mee en laat je dansen, maar doet ook een mindfulness meditatie oefening


EFT

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een middel om het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren. Het menselijk lichaam heeft namelijk de natuurlijke neiging gezond te zijn. Onprettige emoties, stress, trauma’s e.d. geven verstoringen in de lichaamsenergie. Met EFT is het mogelijk om blokkades in je systeem op te heffen door te kloppen op bepaalde punten. Kom je mee kloppen?

Anders kijken naar koken

Met biologische producten ga je lekker aan de slag. We maken vegetarische en veganistische soep en spreads voor op brood of crackers.

Zangworkshop

Het wordt een middag vol met meerstemmig zingen, ritmes, improvisatie, zangtechniek en nog veel meer. Het maakt niet uit of je al zangervaring hebt of niet. Het gaat erom dat je er plezier aan beleeft. Lijkt het je leuk om mee te zingen? Iedereen mag meedoen, man/vrouw/jong/oud, wees welkom!

Rondleiding

Eén van de vrijwilligers van Woldwijk leidt je rond over het terrein en vertelt over de geschiedenis, het nu en de toekomst van Woldwijk