Afscheid bestuursleden Henk en Adrian op gezellige bijeenkomst voor leden Woldwijk

Het is inmiddels weer mogelijk om activiteiten te organiseren op Woldwijk. En dat gaat gebeuren ook! Regelmatig zijn er alweer vergaderingen en interne bijeenkomsten en we zijn ook een aantal publieksactiviteiten aan het organiseren voor later deze zomer. Afgelopen woensdag 30 juni was het tijd om de banden onderling wat aan te halen. Bewoners, waaronder veel nieuwe bewoners van Landjegoed, bestuur, vrijwilligers en andere betrokkenen maakten kennis met elkaar waar nodig en praatten bij. Er werd met cadeautjes afscheid genomen van bestuursleden Henk en Adrian en de middag werd afgesloten met een lekkere maaltijd, verzorgd door StaatjeVrij.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.