Tiny House Nederland op bezoek

Gerard Ruiter geeft uitleg

Vrijdag 2 augustus kreeg de TinyHousegroep op Woldwijk bezoek van Marjolein Jonker en Monique van Orden van Tiny House  Nederland. 

Ze waren op “road trip”, zoals ze het zelf noemden, in Noord-Nederland en wilden drie tinyhouseprojecten bezoeken. ‘s Ochtends stond Woldwijk op het programma en ‘s middags waren Techum en Hurdegaryp aan de beurt.

Uiteraard waren Marjolein en Monique zeer geinteresseerd in de geschiedenis van Woldwijk en het reilen en zeilen van de tinyhousebewoners. Er was veel wederzijdse herkenning, bijvoorbeeld waar het gaat om de perikelen rond vergunningen of nutsvoorzieningen of over het zelf bouwen van een tiny house.  

Monique van Orden en Marjolein Jonker

Na een rondleiding, het bezichtigen van een paar tiny houses en een goed gesprek bij een kop thee bij het tiny house van Paula en Rox vertrokken de dames richting Leeuwarden. Mét de belofte om over ongeveer een jaar nog eens terug te komen om te bekijken hoe dan de stand van zaken is.

Voor wie meer wil lezen: Marjolein houdt een blog bij over haar tinyhouse-avonturen en Tiny House Nederland heeft een eigen website.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.