Masterscriptie Sandra over Woldwijk

Het afgelopen half jaar heeft Sandra Knoop stage gelopen bij de CV Woldwijk. Tegelijkertijd werkte ze aan haar masterthesis.
Inmiddels is haar masterscriptie klaar en beloond met een 8,5! Dat is een mooi resultaat voor Sandra, maar de scriptie is ook zeker interessant voor iedere betrokkene bij Woldwijk en in meer algemene zin voor mensen die betrokken zijn bij “alternatieve ruimtelijke ontwikkelingen”.
De scriptie begint met een algemene inleiding over ruimtelijke ordening in Nederland en organische gebiedsontwikkeling. Na het schetsen van het theoretisch kader bekijkt Sandra aan de hand van dat kader de gebeurtenissen binnen de coöperatie van het afgelopen jaar.
Het geeft een mooie inkijk in het reilen en zeilen van de coöperatie en een verklaring voor sommige van de spanningen die optreden. Die spanningen hebben grotendeels te maken met de ingebouwde onzekerheid van organische gebiedsontwikkeling.

Hier kunt u de scriptie van Sandra lezen (Engels).

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.