Afsluiting werkbezoek CdK Paas op Woldwijk

werkbezoek Paas aan boerderij WoldwijkVrijdag 13 oktober bracht Commissaris van de Koning René Paas een bezoek aan Ten Boer. De afsluitende lunch was op de boerderij Woldwijk.  Door de gemeente en het bestuur van de CV werd iets verteld over Woldwijk. De provincie is indirect ook betrokken bij Woldwijk: al twee jaar vinden gesprekken plaats over de ruimtelijke inrichting van het gebied en daaraan gekoppeld aan het planologische regime dat daar bij zou kunnen horen. In december 2016, bij de overdracht van boerderij en grond aan de coöperatie, werd een intentieverklaring door provincie en gemeente getekend om experimenteren op Woldwijk mogelijk te maken, ook via de provinciale regels. medewerkers en bestuurders van provincie en gemeente
Binnenkort wordt de provinciale omgevingsverordening opnieuw vastgesteld en daarin is een deel van Woldwijk inderdaad uitgezonderd van de huidige agrarische bestemming.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.