Tweede bijeenkomst reflectieteam

criteria reflectiegroep
Op 10 september is de reflectiegroep voor de tweede keer bijeengeweest. Deze keer werden de echte initiatieven beoordeeld aan de hand van de criteria die in de eerste bijeenkomst waren opgesteld. De criteria betreffen o.a. de ruimtelijke inpassing van initiatieven, de openbare toegankelijkheid van het terrein en de boerderij, de financiele versus de maatschappelijke opbrengst, eventueel te verwachten overlast van initiatieven etc.reflectiegroep1ebijeenkomst
De bevindingen van de groep zijn doorgegeven aan de plannenmakers, zodat ze hun initiatieven desgewenst nog kunnen aanpassen.

Vertel het je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.